Fem Resor Tillbehör att göra din resa säkrare

Oavsett om du är en erfaren resenär eller inte, skulle du alltid vill att din resa ska bli så säker och bekväm som möjligt. Det är en bra sak finns det resetillbehör du kan ta med dig som hjälper dig att förbättra din reseupplevelse. Dessa tillbehör kan vara små, men de kan göra mycket för att göra din resa mycket roligare, säker och lätt.


Anaa yoo , 2010

FÖRBANDSLÅDA

Bredvid din huvudsakliga bagage, är detta kanske den viktigaste tillbehöret du kan ta med när du reser. Så mycket som möjligt, aldrig lämna utan en första hjälpen-kit, eftersom du aldrig kan berätta när något oönskat kommer att hända när du är på genomresa som skållning eller bränna huden med varm choklad eller kaffe i planet, eller snubbla och såra ditt knä medan du kör för att fånga din flygresa. En komplett förbandslåda bör innehålla en sax, en del tejp, bandage, gasbinda kuddar, omedelbar kall pack, och antiseptisk tvätt.

Necessärer Väskor

Hygien är viktigt när du reser, så se till att du har en bra necessär att ta med dig. Storleken på din necessär beror på hur många hygienrelaterade objekt som du vill lägga in där och hur länge resan kommer att pågå. Helst bör du välja en necessär med en krok på den så att du enkelt kan hänga och lämna det inne på toaletten i rummet du håller dig i. Och vem säger att du inte kan resa med en snygg necessär? Numera är de flesta necessärer gjorda med modern design så att du kan resa med det med stil.

 


Moyan Brenn , 2011

Resor Kudde

Du skulle knappast se resenärer som reser ( http://www.bravofly.se )med en nackkudde, men om du är ute efter en lång resa, se till att du har detta tillbehör med dig för att ha något att stödja din nacke huvud och nacke medan du sover. Du har flera alternativ när det gäller att resa kuddar: uppblåsbara / själv uppblåsbar kudde, komprimerbar kudde och dunkudde. En komprimer kudde är oftast skrymmande och tar mer plats, men det är betydligt bekvämare.

Resor Plånbok

En annan nödvändig förutsättning för att få när du är ute på en lång resa är en resa plånbok. Till skillnad från din vanliga plånbok, är en plånbok större och rymmer fler poster inklusive kreditkort, id-kort, pass, viktiga dokument och mycket mer. Det enda du behöver komma ihåg när du väljer en resa plånbok är, desto fler föremål den kan ta emot, desto bättre.

Leave a Reply