Resor Presenttips för gents

Om din man reser mycket så han kan uppskatta några av dessa gåvor för män som reser. Om du är man tillbringar mycket tid på flygplan, tåg, eller i bilen så kolla in dessa presentförslag. Du skulle bli förvånad över hur obehagligt det är att rida på ett flygplan i tio timmar i sträck. Vanligtvis när du går av kommer du att böjd över med en smärta på ryggen. Var och en av dessa gåvor som vi valde för den här artikeln måste uppfylla flera kriterier. På så sätt behöver du inte oroa dig för att köpa billig rip off produkter. Vi hoppas att ni uppskattar vår present förslag och vi hoppas att de hjälper dig att hitta den perfekta presenten till din man!

Resor väckarklockor

Om du hört historien om kvinnan som gått på ett plan som du skulle veta exakt hur viktig en resa väckarklockan är. Om du aldrig har hört historien låt mig förklara. En kvinna på en tolv timmars flygning bestämde sig för att få lite vila. Vid ankomsten till sin destination flygbesättningen inte väcka henne. Hon hittades senare av rengöring besättningen. Tydligen började hon en enorm stämning över saken.

Resekuddar

Ni trodde att vi skojar när vi sade att människor avstigning som är avsedda plan ser böjd över i smärta? Med resekudde som du kommer att kunna uppgradera din komfort nivå i tåg, bilar och flygplan. Vanligtvis reser kuddar tillåter individuell dämpning av halsen och huvudet för maximal relation. Rese kuddar är alltid bra för de extra långa flygningar.

Böcker

Du kanske blir förvånad över att vänta fyra timmar på en snacka är inte kul. Vad är ännu värre är ombord på planet och ridning som för en extra fem. Resa kan vara allvarligt tidskrävande. Varför inte köpa en gåva som kan få genom säkerhet? Om du är man gillar att läsa då det finns tusentals titlar att välja mellan. Om han inte gillar att läsa så kan man alltid köpa honom en tidning.

DIGITALKAMERA

När du reser i världen kanske du vill ta en bild? Självklart om du mans verksamhet hela tiden kanske han inte uppskattar denna gåva så mycket. Jag vet när jag växte upp min pappa skulle resa hela leksaken. Vanligtvis vad han gjorde skulle ta hem bilder att visa mig everyplace han hade varit. Det gjorde sorts upp för honom att inte vara där.

Leave a Reply