Styla dina fönster med unik soldämpande design

Rum med mörkare nyanser har alltid varit populärt för sovrum, och vi märker hur mycket intresset för ljusblockerande nyanser ökar. Hunter Douglas har nyligen kommit ut med ett nytt alternativ för att få mörkare nyanser som verkligen är det mest eleganta systemet. Det går att kombinera en siluettskuggning framför ett fönster. Du får det bästa av två världar; den vackra ljusfiltreringen och funktioner för att göra rummet mörkare. Även med två separata nyanser.


( Moyan Brenn , Flickr )
Vingarna av siluettskuggningen ger fönstret ( www.fonster24.com ) en magisk nyans genom att luta vingarna för att uppnå önskad ljusnivå och avskildhet. Med hjälp av några snören eller band så kan de stora ytskikten lysa igenom lamellerna på utsidan, samtidigt som du får en diskret nivå av sekretess. Det mjuka solljuset skapar värme utan att få in alltför mycket ljus. Siluettnyanserna finns tillgängliga i en rad olika färger och tyger.

Shane Gorski, 2000 Flickr.

Hunter Douglas skuggrulle ger en siluettskugga där du kan njuta av att hela rummet blir mörkare när du vill; perfekt för rum som används för media eller som sovrum. Nyanserna skyddar även dina möbler, golv och konstverk från att blekas och ger dig minst 75% skydd mot skadliga UV-strålar.

För att få till det eleganta utseendet så kan du välja en honungsnyans med ogenomskinligt tyg som blockerar 99% av ljuset utanför. De är också de mest energieffektiva nyanserna på marknaden. Ett annat alternativ kan vara skräddarsydda mörka tyger.

För att blockera ljuset med stiligt tyg kan man lägga till egna draperier. Skapa matchande eller kompletterande kuddar och sängkläder för att få ett mer unikt utseende. Enkelhet kan ibland vara det allra bästa. Människor älskar veckade nyanser gjorda av enkla lager tyg.

Leave a Reply